07:26 13.10.2019

У Києві відкрили тренінговий центр для ветеранів

2 хв читати
У Києві відкрили тренінговий центр для ветеранів

Компанія AVC Int відкрила в Києві сучасний тренінговий центр для ветеранів і представників силового блоку, розміщений на площі 300 кв. м. з трьома інтерактивними кімнатами, керованими за допомогою планшета, повідомила прес-служба міністерства ветеранів.

"AVC Int. не просто організація або установа, де щось відбувається, це - соціальний проект, явище, якщо можна так висловитися. Тут можна реалізувати, як прикладні завдання з атестації або перекваліфікації ветеранів, так і взаємодію між різними суспільними групами і інститутами", - розповів співзасновник компанії Леонід Федоровський.

Він продемонстрував матеріальну базу, на якій проводяться навчання та тренування, розповів про підходи і принципи при підготовці курсантів.

За словами Федоровського, в центрі використовуються найсучасніші методики підготовки. Відвідувачам пропонують знання та тренують вміння, які можна дієво використовувати в цивільному житті, як в Україні так і за кордоном. Таким чином, забезпечується професійна інтеграція в міжнародну ветеранську спільноту.

Як зазначається, там уже тренується особовий склад Муніципальної варти Києва. Цей процес спостерігала міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда.

"Я все життя пропрацювала в силових відомствах, бачила процес тренувань як в Україні так і за кордоном, тому цей центр мені є з чим порівнювати. Хочу зазначити, що тут дійсно облаштована сучасна і якісна база для тренінгів і підготовки", - зазначила Коляда.

Також у тренінговому центрі компанії AVC Int. є скалодром, рухливі мішені і багато іншого. Всього тут можна відпрацьовувати 72 програми починаючи з медицини і закінчуючи штурмовим альпінізмом.

Мінветеранів і компанія AVC Int. підписали меморандум про співпрацю під час відвідування центру та ознайомлення з принципами і підходами до його роботи. Крім того, домовилися про взаємодію компанії з муніципальною вартою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА