07:40 16.10.2019

За минулу добу загинули двоє українських військових, п'ятеро поранені в результаті 26 обстрілів бойовиків на Донбасі

2 хв читати
За минулу добу загинули двоє українських військових, п'ятеро поранені в результаті 26 обстрілів бойовиків на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування 26 разів обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілу загинули два українських військовослужбовців, четверо отримали поранення і один - бойову травму, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"15 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 26 разів порушили режим припинення вогню. За минулу добу в результаті обстрілу двоє військовослужбовців об'єднаних сил загинули, чотири - отримали поранення, а ще один військовий - бойове травмування", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook у середу вранці.

Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Відзначається також активність ворожих снайперів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 20 обстрілів. Зокрема, п'ять разів поблизу Мар'їнки - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, тричі неподалік Авдіївки - з гранатометів і стрілецької зброї, зокрема, великокаліберних кулеметів, тричі біля Водяного на Приазов'ї - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї , двічі у Новогнатівки - з озброєння БМП-1 і гранатометів, біля Опитного - з міномета калібру 82 мм, двічі неподалік Павлополя - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, двічі навколо Новотроїцького - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, поблизу Пищевика - з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, у Лебединського - зі станкових протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 6 обстрілів. Зокрема, поблизу Новолуганського - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, два рази неподалік Луганського - зі станкових протитанкових гранатометів, РПГ і великокаліберних кулеметів, двічі в районі Золотого - з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, у Майського - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню. Протягом поточної доби в результаті ворожих обстрілів жоден військовослужбовець об'єднаних сил не постраждав", - додали в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріли двічі неподалік Лебединського - з мінометів калібру 120 і 82 мм і гранатометів різних систем, двічі поблизу Водяного - з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП-1, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" наразі ворожої вогневої активності не зафіксовано.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА