09:36 17.10.2019

Заступником гендиректора "Укроборонпрому" з юрпитань став Федорчук з АМКУ, з маркетингу Морозов з ISTIL, головою фіндепартаменту Незгодюк із "Метінвесту"

2 хв читати
Заступником гендиректора "Укроборонпрому" з юрпитань став Федорчук з АМКУ, з маркетингу Морозов з ISTIL, головою фіндепартаменту Незгодюк із "Метінвесту"

Генеральний директор держконцерну "Укроборонпром" Айварас Абромавичус призначив керівників ще трьох напрямів: заступником гендиректора з правових питань став Даніїл Федорчук, із маркетингу та збуту - Михайло Морозов, директором фінансово-економічного департаменту - Анатолій Незгодюк, повідомила прес-служба концерну у Facebook.

Про чергові зміни в керівному складі держконцерну повідомив також заступник гендиректора "Укроборонпрому" з питань трансформацій Роман Бондар.

"Daniil Fedorchuk став лідером юридичної функції, очоливши вкрай важливий напрям, що пронизує всі сфери діяльності концерну. Перед цим Даніїл керував юридичною функцією Антимонопольного комітету, а до цього багато років працював у міжнародних юридичних компаніях, зокрема Beiten Burkhardt", - написав Бондар на своїй сторінці у Facebook.

Крім цього він повідомив, що Морозов очолив напрям зовнішньоекономічної діяльності, фокусуючись насамперед на зростанні обсягу експортних операцій та структурній реформі спецекспортерів.

"До цього Михайло понад 10 років був керівником групи ISTIL і має значний досвід управління спецекспортерами, зокрема ДП "Прогрес", - написав Бондар.

За його словами, Незгодюк більше ніж 10 років працював як фінансовий директор ключових активів "Метінвесту", а до цього обіймав посади фінансового контролера в Gallaher Ukraine та Kraft Foods Ukraine.

"Це ще не все. Незабаром буде більше новин", - написав Бондар.

Як повідомлялося, в середині вересня гендиректор "Укроборонпрому" Абромавичус призначив собі чотирьох заступників: Бондаря з рекрутингової компанії Odgers Berndtson Ukraine, Надію Бігун з ProZorro - на закупівлі, Сергія Іванюту з досвідом роботи в НБУ та "Укргазвидобуванні" - на фінансово-економічний блок та Олега Яковенка з досвідом роботи в Мінекономрозвитку - на проектний офіс держконцерну.

У першій декаді жовтня директором з безпеки призначено екс-заступника голови Нацполіції Костянтина Бушуєва, директором з персоналу - Віталія Пахомова з "Метінвесту".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА