13:04 17.10.2019

Бойовики з опівночі тричі обстріляли позиції об'єднаних сил

1 хв читати
Бойовики з опівночі тричі обстріляли позиції об'єднаних сил

Незаконні збройні формування з початку доби у четвер тричі порушили режим припинення вогню у зоні проведення Операції об'єднаних сил, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої поранено одного військовослужбовця ЗСУ, повідомляє Міністерство оборони України.

"Від початку цієї доби до 12:30 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь тричі. (...) За наявною інформацією, втрат внаслідок обстрілів немає. Але один наш воїн зазнав поранення внаслідок підриву на замаскованому невідомому вибуховому пристрої під час проведення інженерної розвідки. Військовослужбовця евакуйовано до медичного закладу", - сказав спікер Міноборони Максим Праута на брифінгу в Києві у четвер.

Зазначається, що на Луганському напрямку після 10-ї години ранку бойовики випустили по опорних пунктах підрозділів об'єднаних сил 8 мін 82-го калібру - неподалік населеного пункту Новозванівки, та 8 мін калібру 120 мм - біля Золотого.

На Донецькому напрямку противник зі станкових і ручних протитанкових гранатометів обстрілював позиції українських військовослужбовців поблизу села Павлополя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА