15:12 18.10.2019

Правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка за підозрою у вчиненні кількох злочинів у Києві

2 хв читати
Правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка за підозрою у вчиненні кількох злочинів у Києві

 У Києві затримали чоловіка, підозрюваного в нападах із ножем на кількох людей, повідомила прес-служба столичної поліції.

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №4 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кількох злочинів і готують матеріали до суду для обрання запобіжного заходу.

На початку вересня до чергової частини Дніпровського управління поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що на вул. Курнатовського невідомий із ножем напав на її 26-річного сина. З різаними ранами плеча та ключиці постраждалого госпіталізували до лікарні, а слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України і пошуки зловмисника", - йдеться в повідомленні.

Протягом кількох тижнів до поліції надійшли повідомлення про ножові поранення від двох жителів Дніпровського району: 22-річного молодика та 56-річного чоловіка, де останній стверджував, що ззаду до нього підійшов незнайомець і кілька разів ударив у спину предметом, схожим на ніж. У поліції за цими фактами відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

"Згодом до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що біля під'їзду будинку на вулиці Петра Вершигори людина виявила мертвим батька. Лікарі, що прибули на виклик, констатували смерть 69-річного чоловіка від колото-різаної рани шиї", - поінформувала поліція і розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Під час спілкування з постраждалим правоохоронці з'ясували, що до подій може бути причетна одна людина, і склали фоторобот підозрюваного.

"Зловмисником виявився раніше судимий за два вбивства місцевий житель, 1975 року народження. Він мешкав разом із батьками, в червні його виписали з психоневрологічного диспансеру, де він проходив курс лікування", - додали у відомстві.

Під час обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили особисті речі чоловіка: кепки, окуляри і кілька ножів, які направили на експертизу, підозрюваного доправили в управління поліції, де він давав свідчення.

Фігуранта затримано в порядку 208 ст. КПК України (затримання уповноваженою службовою особою) і повідомлено про підозру у вчиненні кількох злочинів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА