17:36 18.10.2019

Бізнесмен Кіслін підтвердив, що не зустрічався із Зеленським у США, але хотів це зробити

1 хв читати
Бізнесмен Кіслін підтвердив, що не зустрічався із Зеленським у США, але хотів це зробити

Американський бізнесмен українського походження Сем Кіслін підтвердив, що не зустрічався в США з президентом України Володимиром Зеленським, але хотів це зробити.

"Із Зеленським я особисто не зустрічався. Я хотів би зустрітися, але він був зайнятий дуже, і кожна хвилина у нього була розписана. Я з ним не зустрічався", - сказав він на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

Як повідомлялося, 8 жовтня російське видання Insider разом з українською програмою "Схеми" поширили інформацію про зустріч Зеленського з американським бізнесменом українського походження Кісліним під час поїздки президента України до Нью-Йорка для участі в 74-й сесії Генеральної асамблеї ООН. За даними ЗМІ, фірма Кісліна вважається причетною до відмивання грошей поплічниками екс-президента України Віктора Януковича.

9 жовтня в Офісі президента України агентству "Інтерфакс-Україна" спростували інформацію про участь Кісліна в зустрічі з Зеленським у США й назвали цю інформацію фейком.

10 жовтня під час прес-марафону з журналістами в четвер у Києві Зеленський заявив, що взагалі не знайомий із Кісліним.

11 жовтня голова Федерації єврейських громад в Україні, рабин Меїр Стамблер спростував інформацію про присутність бізнесмена Кісліна на зустрічі президента України Зеленського зі своїми представниками та спонсорами єврейсько-американської діаспори, які інвестують в це об'єднання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА