19:30 20.10.2019

Бойовики двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування два рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів об'єднаних сил з автоматичних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... Протягом поточної доби в результаті обстрілів втрат серед особового складу об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю ввечері.

Обидва обстріли бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Золотого-4 з автоматичних станкових гранатометів; у Оріхового з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, зокрема великокаліберних кулеметів.

"Підрозділи об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню і перебувають напоготові до будь-яких підступних і провокаційних дій супротивника", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА