07:21 21.10.2019

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"20 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї ... За минулу добу, в результаті обстрілу, втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 9 обстрілів: поблизу Богданівки у напрямку Петровського - зі стрілецької зброї; біля Водяного на Приазов'ї - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Павлополя, Пищевика і Невельського - з великокаліберних кулеметів; у Пісків - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; навколо Авдіївки - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Новомихайлівки - зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів; у Славного - зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, включно з автоматичними гранатометами.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися населені пункти: Кримське, Золоте-4, Оріхове.

З початку поточної доби озброєні бойовики тричі порушили режим припинення вогню.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріли: поблизу Водяного на Приазов'ї - з ручних протитанкових гранатометів; біля Пищевика - з великокаліберних кулеметів. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв наші позиції з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів неподалік Попасної", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА