07:25 22.10.2019

За минулу добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат

2 хв читати
За минулу добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат

Незаконні збройні формування (НЗФ) 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі за минулу добу, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"21 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил стрілецькою зброєю і гранатометами різних систем ... За минулу добу, в результаті обстрілу, втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в Фейсбук у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 9 обстрілів: двічі поблизу Пищевика - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля Талаківки - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; у Водяного на Приазов'ї - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Авдіївки і Верхньоторецького - зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем; навколо Красногорівки - зі станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Широкиного - зі стрілецької зброї; поруч з Мар'їнкою - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ здійснили 8 обстрілів: тричі поблизу Оріхового - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; три рази біля Золотого-4 - з протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; у Попасної - з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів; неподалік Зайцевого - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, зокрема великокаліберних кулеметів.

У штабі ООС підкреслили, що з початку поточної доби бойовики 2 рази порушили режим припинення вогню.

Все обстріли НЗФ здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від Зайцевого, де застосували великокаліберні кулемети і, двічі, заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82-мм.

"Протягом поточної доби втрат унаслідок ворожих обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - зазначили в прес-центрі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА