07:42 22.10.2019

Унаслідок поширення шкідливих речовин біля аеропорту "Бориспіль" до медиків звернулося близько 50 людей, один співробітник авіакомпанії госпіталізований

1 хв читати
Унаслідок поширення шкідливих речовин біля аеропорту "Бориспіль" до медиків звернулося близько 50 людей, один співробітник авіакомпанії госпіталізований

Одна людина госпіталізована, ще близько 50 звернулися до медичних працівників унаслідок шкідливих летючих речовин, які розпорошилися через обробку полів на прилеглій до аеропорту "Бориспіль" території, повідомили в прес-службі Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"Один співробітник авіакомпанії "Скай Ап" доставлений до лікувального закладу. Додатково зі скаргами на погіршення самопочуття звернулися близько 50 осіб, медичний огляд яких проводиться на місці", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок увечері.

У ДСНС підкреслили, що за результатами замірів встановлено наявність у повітрі аміаку (без перевищення гранично допустимих концентрацій).

Раніше повідомлялося, що в понеділок "у зв'язку з обробкою полів у зоні діяльності аеропорту і навколишньої місцевості речовинами, що містять аміак, за попередніми оцінками, відбулося вивільнення летючих шкідливих речовин".

В аеропорту працювала комісія ДСНС України, обслуговування в терміналах аеропорту було тимчасово припинено і після перевірок відновлено.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА