16:08 22.10.2019

У Києві з'явиться музей історії Труханового острова

1 хв читати

 Київська влада вирішила створити музей історії Труханового острова, до створення експозиції залучать інвесторів.

"За попередньою інформацією, об'єкт інвестування включатиме приміщення музейної експозиції, інвентарну та вбиральні. У музейній експозиції історії Труханового острова буде представлено різні періоди історії: дореволюційний, передвоєнний і сучасний. Музейну експозицію буде сформовано з фотографій, знайдених артефактів і картографічних джерел, що розповідатимуть реальні цікаві історії, пов'язані з островом", - повідомляється на сайті КМДА.

Замовником реалізації проекту було обрано Центральний парк культури і відпочинку міста Києва. Комунальному підприємству "Київське інвестиційне агентство" доручено здійснити підготовку передінвестиційних робіт, а саме: розробку та узгодження орієнтовних техніко-економічних показників, можливих передпроектних пропозицій та отримання висновків за проектом.

Музей планують розташувати на території Труханового острова у Дніпровському районі столиці. Попередньо встановлено, що він буде мати орієнтовну площу 0,07 га і перебуватиме на обліку Центрального парку культури і відпочинку в столиці.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА