19:25 22.10.2019

Троє бійців ЗСУ поранено на Донбасі від початку доби внаслідок обстрілів, українські підрозділи дотримуються умов припинення вогню

2 хв читати
Троє бійців ЗСУ поранено на Донбасі від початку доби внаслідок обстрілів, українські підрозділи дотримуються умов припинення вогню

Протягом доби вівторка бойовики на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого поранень або бойових травм дістало троє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, стрілецької зброї та протитанковими керованими ракетами (ПТУР)... Протягом поточної доби внаслідок обстрілів поранень зазнали два військовослужбовці об'єднаних сил, ще один - отримав бойове травмування", - йдеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили шість обстрілів по позиціях об'єднаних сил: тричі неподалік Павлополя з напрямку н. п. Українського та Соснівського - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і ПТУР; поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська - з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Новоселівки з напрямку Василівки - із СПГ та великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного з напрямку н. п. Пікузи - з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог здійснив сім обстрілів українських позицій: неподалік Золотого з напрямку Первомайська - зі стрілецької зброї; тричі поблизу Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Південного - з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі в районі н. п. Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм і автоматичних гранатометів.

"Підрозділи об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню і перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника", - йдеться у зведенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА