07:36 23.10.2019

За минулу добу загинув український військовий, троє поранених унаслідок 24 обстрілів бойовиків на Донбасі

2 хв читати
За минулу добу загинув український військовий, троє поранених унаслідок 24 обстрілів бойовиків на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування 24 рази обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілу загинув український військовослужбовець, двоє отримали поранення і один - бойову травму, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"22 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил, двоє - отримали поранення, а ще один - бойову травму", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 10 обстрілів. Зокрема, тричі неподалік Павлополя - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і ПТУР, поблизу Новотроїцького - з ручних протитанкових гранатометів, у Новоселівки Другої - з СПГ і великокаліберних кулеметів, двічі поблизу Водяного - з мінометів калібру 82 мм, станкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї , у Пищевика - з автоматичних гранатометів, неподалік Красногорівки - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, поблизу Мар'їнки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 14 обстрілів. Зокрема, чотири рази неподалік Золотого - зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем, тричі у Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу Південного - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, двічі в районі Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм і автоматичних гранатометів, двічі навколо Хутора Вільного - з підствольних і автоматичних гранатометів, неподалік Луганського - з великокаліберних кулеметів, у Новотошківського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Втрат унаслідок ворожих обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріли поблизу Водяного на Приазов'ї - з артилерії калібру 122 мм, двічі поблизу Пищевика і один раз неподалік Павлополя - зі станкових і ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, у Пісків - з РПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано ворожі обстріли з автоматичних гранатометів неподалік Зайцевого з великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів у Луганського.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА