12:50 24.10.2019

НАЗК повідомляє про декларування недостовірних відомостей гендиректором аеропорту "Бориспіль" і головою Полтавської облради

2 хв читати
НАЗК повідомляє про декларування недостовірних відомостей гендиректором аеропорту "Бориспіль" і головою Полтавської облради

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило ознаки декларування недостовірної інформації на суму понад 15 млн грн під час повної перевірки декларацій за 2016 рік генерального директора Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Павла Рябікіна, судді Миколаївського районного суду Львівської області Юліана Дем'яновського та голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького.

Як повідомляється на сайті НАЗК, Рябікін у декларації зазначив недостовірні відомості про стоянкове судно "Рапан", яке перебуває у його власності, і дохід, який він отримав від надання майна в оренду. Він також не задекларував власні корпоративні права та корпоративні права члена сім'ї (дочки), а також не згадав про нежитлові приміщення та автомобілі, які належать дочці, а також про дохід, який вона отримала від зайняття підприємницькою діяльністю. Загальна сума недостовірних відомостей у декларації за 2016 рік становить понад 10,6 млн грн.

Дем'яновський не зазначив у декларації відомості про свої та дружини корпоративні права та недостовірно зазначив розмір отриманих ними доходів. Крім того, він зазначив недостовірні відомості про житловий будинок, що належить дружині на праві власності. Загальна сума недостовірних відомостей у декларації за 2016 становить понад 4,1 млн грн.

Біленький зазначив недостовірні відомості про наявність корпоративних прав, що належать йому на праві власності. Крім того, він не повідомив про власні кошти, розміщені на банківських рахунках. Сума недостовірних відомостей у декларації за 2016 рік становить понад 750 тис. грн.

"Обґрунтовані висновки про ознаки кримінального злочину буде спрямовано до Національного антикорупційного бюро", - йдеться у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА