07:29 25.10.2019

Холодницький: депутатську недоторканність потрібно зняти до кінця, а не частково

1 хв читати
Холодницький: депутатську недоторканність потрібно зняти до кінця, а не частково

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький наголошує на необхідності "остаточного, а не часткового" зняття недоторканності з народних депутатів України.

"Депутатську недоторканність потрібно зняти, до кінця, не частково, а до кінця. Тому що наступного тижня, швидше за все, ми знову підемо вже з генеральним прокурором Рябошапкою в регламентний комітет Верховної Ради з поданням на одного чинного народного депутата, і знову побачимо там квазісудовий процес про підстави для взагалі внесення подання", - сказав він в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" у четвер увечері.

Холодницький вказав, що з огляду на "епопею зі зняттям депутатської недоторканності", НАБУ і САП сьогодні фактично обмежені в проведенні будь-яких негласних слідчо-розшукових дій, наприклад, у свіжій справі про можливе отримання хабара розміром $ 30 тис. діючими народними депутатами з фракції "Слуга народу", які є членами комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА