15:07 25.10.2019

Активісти Нацкорпусу провели мітинги під стінами 20 облдержадміністрацій та мерії Києва з вимогою зустрічі із Зеленським

2 хв читати
Активісти Нацкорпусу провели мітинги під стінами 20 облдержадміністрацій та мерії Києва з вимогою зустрічі із Зеленським

У п'ятницю, 25 жовтня, у Києві та всіх обласних центрах України відбулася ініційована партією "Національний корпус" акція протесту "Ні капітуляції. Час діяти", під час якої активісти виступали проти реалізації сценарію, який передбачає реалізація "формули Штайнмаєра" .

"Сотні учасників всеукраїнської мирної акції зібралися під стінами облдержадміністрацій у Києві, Львові, Запоріжжі, Дніпрі, Кропивницькому, Одесі, Черкасах, Сєверодонецьку, Харкові, Вінниці, Чернігові, Херсоні, Сумах, Миколаєві, Конотопі та інших містах", - повідомляє у п'ятницю прес -служба Нацкорпусу.

За даними прес-служби, учасники мітингу запустили в небо світлові ракети та тримали банери з написами: "Вимоги нації - ні капітуляції", "Зеленський, дай гарантії", "Ветерани проти здачі позицій".

"Раніше ми дали президенту Зеленському десять днів для того, щоб він відреагував на наші вимоги. Сьогодні ми зібралися під стінами облдержадміністрацій, щоб через губернаторів передати наші вимоги президенту. Щоб він нарешті почув, що незважаючи на втому від війни українці не хочуть закінчувати війну відведенням військ", - сказав під час мітингу під стінами Київської ОДА представник Нацкорпусу Київщини Олексій Бик.

У штабі опору капітуляції Нацкорпусу наполягають на зустрічі із Зеленським, який має гарантувати представникам штабу недопущення відведення українських військ від лінії розмежування, амністії терористам і введення будь-яких антиконституційних особливих статусів окупованих територій, а також неможливість проведення виборів у ОРДЛО до встановлення контролю України на всій території Донбасу.

Відповідні вимоги представники штабів вручили головам облдержадміністрацій із тим, щоб передати їх президентові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віцеканцлер Німеччини Габек прибув в Україну для підготовки конференції з відновлення

Прем'єр Нідерландів готовий закуповувати у партнерів системи ППО Patriot для постачання Україні

Розвідники спецпідрозділу "Кабул 9" за дві доби виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту і склад боєприпасів

Окупанти обстріляли 22 населені пункти на Харківщині, виникли пожежі

В Івано-Франківській області ППО збила всі ворожі БПЛА, у результаті падіння уламків виникли пожежі

У Херсонській області за добу через обстріли 16 людей дістали поранення

У Чернігові кількість загиблих унаслідок ракетного удару на ранок зросла до 18 людей

Сили оборони за добу ліквідували 910 окупантів

Українська авіація завдала ударів по восьми районах розміщення сил противника

За добу на фронті було 87 зіткнень, на бахмутському напрямку ЗС України відбили 24 атаки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА