19:41 25.10.2019

Суд відправив під нічний домашній арешт підозрювану у викраденні дитини в Коцюбинському

2 хв читати
Суд відправив під нічний домашній арешт підозрювану у викраденні дитини в Коцюбинському

Ірпінський міський суд Київської області відправив під нічний домашній арешт з 20:00 до 08:00 на два місяці Анастасію Глотову, підозрювану у викраденні тримісячного хлопчика в смт Коцюбинському Київської області.

Як повідомляє Hromadske в п'ятницю ввечері, суд зобов'язав підозрювану носити електронний браслет і заборонив спілкуватися з потерпілою.

Її захист зазначав, що склад злочину не передбачає такого суворого запобіжного заходу, як тримання під вартою і просив обрати альтернативний захід - домашній арешт. Прокуратура відзначала ризик втечі, тиск на свідків, приховування або знищення доказів і просила суд заарештувати дівчину на два місяці без альтернативи внесення застави. При цьому сама підозрювана з журналістами не спілкувалася.

Як повідомлялося, вранці 23 жовтня в смт Коцюбинському невідома жінка викрала тримісячну дитину у матері й зникла у невідомому напрямку на автомобілі. "Як відомо, напередодні одинока мати познайомилася з нібито волонтерами, які запропонували обміняти дитячі речі. Не вбачаючи небезпеки, жінка дала потримати дитину зловмисниці, яка раптово схопила хлопчика і втекла на легковику срібного кольору", - розповіли в поліції.

Правоохоронці ввели в Київській області план-перехоплення, після чого авто зупинила зупинила патрульна поліція Києва. Через деякий час викрадачку в с. Софійській Борщагівці Київської області було затримано, а трохи пізніше живим і неушкодженим було знайдено і саме немовля.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА