11:08 29.10.2019

Лісові пожежі в Лос-Анджелес загрожують будинкам Шварценеггера та інших знаменитостей

1 хв читати
Лісові пожежі в Лос-Анджелес загрожують будинкам Шварценеггера та інших знаменитостей

Природні пожежі призвели до масової евакуації низки районів Лос-Анджелеса, зокрема дуже престижних, повідомляють у вівторок американські ЗМІ.

Так, під розпорядження про евакуацію потрапили житлові будинки відомого баскетболіста Леброна Джеймса, колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера, а також актора Раяна Філліппа.

"Якщо ви потрапили в зону евакуації, поставтеся до цього серйозно... Я вдячний найкращим пожежним у світі. Вони справжні герої, які наражають себе на небезпеку, щоб захистити жителів Каліфорнії", - написав Шварценеггер у Twitter.

Крім того, на думку пожежників, пожежі також загрожують одному з найбільших художніх музеїв у світі - Гетті, розташованому в Лос-Анджелесі.

Сильні лісові пожежі вирують на всій території Каліфорнії. Минулого тижня пожежі виникли в окрузі Сонома в Каліфорнії, де майже 200 тис. осіб отримали сповіщення на мобільні телефони з тим, щоб вони залишили свої оселі через підвищену небезпеку.

У неділю губернатор штату Каліфорнія Гевін Ньюсом оголосив про впровадження режиму НС на всій території Каліфорнії. У 43 з 58 округів штату оголошено червоний рівень небезпеки.

За словами губернатора, пожежі, які завжди вирують у Каліфорнії в жовтні, цього року становлять особливу загрозу. Це пов'язано з сильним вітром. Ситуація ускладнюється тим, що комунальні підприємства, намагаючись захистити своє обладнання від загоряння, подають електрику нерегулярно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА