18:55 29.10.2019

Бойовики п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з півночі за межами ділянок розведення- штаб ООС

1 хв читати
Бойовики п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з півночі за межами ділянок розведення- штаб ООС

Незаконні збройні формування п'ять разів порушили режим припинення вогню від початку поточної доби 29 жовтня, при цьому під обстріли не потрапили ділянки розведення сил і засобів у м. Золотому Луганської області та с. Петрівському Донецької області, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби втрати внаслідок ворожих обстрілів серед військовослужбовців об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в тексті зведення.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів об'єднаних сил із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Два обстріли припали на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" (с. Богданівка Волноваського району та м. Красногорівка Донецької області), три обстріли - на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" (район с. Кримського Новоайдарського району Луганської області та двічі - район смт Луганське Бахмутського району Донецької області).

У штабі ООС також нагадали, що 29 жовтня о 12:00 розпочався процес розведення сил і засобів з обох боків (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 (селище в межах м. Золотого) Луганської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА