20:07 29.10.2019

У Києві біля Офісу президента відбувається мітинг проти виведення військ з ОРДЛО

1 хв читати
У Києві біля Офісу президента відбувається мітинг проти виведення військ з ОРДЛО

Акція протесту з вимогою припинити виведення військ з окремих районів Луганської та Донецької області відбувається в Києві біля будівлі Офісу президента у вівторок.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на вул. Банковій зібралося близько 400 людей, які скандують гасло "Ні капітуляції", а також закликають президента України Володимира Зеленського відкликати виведення військ і "вирішити, чий він".

Учасники мітингу встановили три намети біля будівлі й іноді палять фаєри.

Акція загалом відбувається мирно, правоохоронці в проведення мітингу не втручаються.

Як повідомлялося, о 12:00 вівторка у зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золотого-4 (селище у складі м. Золотого) Луганської області розпочався процес розведення з обох боків (дзеркально) сил і засобів. Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Мартін Зайдік підтвердив початок розведення.

Однією з обов'язкових умов для розведення сил і засобів на Донбасі було дотримання режиму тиші протягом семи днів. Водночас, за даними ранкового зведення штабу Операції об'єднаних сил за 27 жовтня, ще 26 жовтня буди обстріли з боку бойовиків "неподалік Золотого-4 (в межах ділянки розведення) - з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА