18:06 30.10.2019

Бізнесмен Ярославський після різких висловлювань російського ведучого Соловйова запропонував йому пряме включення

2 хв читати
Бізнесмен Ярославський після різких висловлювань російського ведучого Соловйова запропонував йому пряме включення

Український бізнесмен Олександр Ярославський після заяви про готовність інвестувати $100 млн у новий аеропорт Донецька після реінтеграції міста удостоївся різких висловлювань з боку ведучого Володимира Соловйова на російському ТБ і у відповідь запропонував йому пряме включення для отримання глядачами правдивої інформації з перших вуст.

"Я можу розповісти ... багато цікавого про свій бізнес і залюбки візьму участь у вашій передачі в режимі прямого включення. Готовий зробити це навіть сьогодні, щоб глядачі могли отримати інформацію, яку так жваво обговорювали експерти, з перших рук і максимально оперативно", - йдеться в листі бізнесмена Соловйову, копію якого розміщено на сайті DCH у середу.

Ярославський зазначив, що з великим інтересом подивився фрагмент передачі "Вечер с Владимиром Соловьевым", що вийшла 29 жовтня, з обговоренням його інвестицій, у якому почув низку "неоднозначних оціночних суджень" і пов'язав їх із недостатньою поінформованістю учасників дискусії про його бізнес і проекти.

Український бізнесмен наголосив, що створював і розвивав свої компанії в непростих умовах перехідної економіки, "як і всі бізнесмени нашого часу", але жодної з них не соромиться.

Він, зокрема, зазначив, що з нуля створив УкрСиббанк, купивши юрособу з банківською ліцензією, і через 10 років напруженої роботи привів в Україну міжнародну фінансову групу BNP Paribas Group, яка придбала банк за "чималі гроші", потім знову інвестовані в Україні.

Ярославський нагадав, що обговорюваний у передачі футбольний клуб "Металіст" (Харків) у ті роки, коли він йому належав, вигравав у єврокубках і був приймаючим футбольним клубом Євро-2012, а на побудованому бізнесменом для команди стадіоні грали збірні Португалії, Нідерландів, Німеччини.

"А про те, чому нинішній долі "Металіста" не позаздриш, вам краще і простіше було б запитати його нинішнього власника (бізнесмен Сергій Курченко, який перебуває в розшуку, - ІФ). Думаю, він вам відомий, а якщо ні, будь-який телекоментатор футбольних матчів підкаже, хто він і чому зараз не в Харкові", - зазначив колишній власник "Металіста".

У прес-службі DCH агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили, що лист уже направлено адресату, і Ярославський готовий до прямого включення в ефір телепрограми "Вечер с Владимиром Соловьевым".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА