18:45 30.10.2019

Оновлений департамент Генпрокуратури з розслідування "майданівських" справ працюватиме ефективніше, ніж це було раніше, вірить Рябошапка

1 хв читати
Оновлений департамент Генпрокуратури з розслідування "майданівських" справ працюватиме ефективніше, ніж це було раніше, вірить Рябошапка

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка вірить, що оновлений департамент Генпрокуратури з розслідування "майданівських" справ працюватиме ефективніше, ніж це було раніше.

"Мисяк (призначений керівник департаменту - ІФ) до цього працював керівником управління та здійснював процесуальне керівництво у справах Майдану. До сьогодні ніхто не ставив під сумнів, що робив Мисяк", - сказав генпрокурор, відповідаючи на запитання про те, як зміниться перебіг розслідування "майданівських" справ зі звільненням Сергія Горбатюка з посади керівника управління спецрозслідування Генпрокуратури, й чи не буде зупинено розслідування.

При цьому Рябошапка додав: "Донського, якого люблять і поважають критики, ми призначили заступником керівника цього департаменту".

Як повідомлялося, 29 жовтня Рябошапка підписав наказ про призначення Віктора Мисяка на посаду начальника департаменту процесуального керівництва в кримінальних провадженнях про злочини, вчинені у зв'язку з масовими протестами в 2013-2014 роках.

Крім того, підписано наказ про призначення Олексія Донського на посаду заступника начальника цього департаменту, повідомляється на сайті Генпрокуратури у вівторок.

Раніше Мисяк обіймав посаду заступника начальника департаменту - начальника управління організації та процесуального керівництва в кримінальних провадженнях про злочини спеціальної категорії Генеральної прокуратури України. Донський був начальником відділу організації та процесуального керівництва в кримінальних провадженнях Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури.

Відповідний департамент було створено 21 жовтня 2019 року, в його складі - три відділи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА