18:24 31.10.2019

Бойовики з опівночі вісім разів порушили режим тиші в зоні ООС, поранено українського військового

1 хв читати
Бойовики з опівночі вісім разів порушили режим тиші в зоні ООС, поранено українського військового

Незаконні збройні формування з початку доби в четвер вісім разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил, один український військовослужбовець дістав поранення, повідомив прес-центр ООС.

"Протягом доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вісім разів порушили режим припинення вогню. (...) Поранення зазнав один військовослужбовець об'єднаних сил", - йдеться у вечірньому зведенні на сторінці ООС у Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив чотири обстріли позицій об'єднаних сил: поблизу Новогригорівка та Невельського - зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік Водяного на Приазов'ї та Новоселівки Другої - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили також чотири обстріли: неподалік Світлодарська - з автоматичних гранатометів; двічі неподалік Луганського - з великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів; біля Новолуганського - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

У прес-центрі ООС також нагадали, що триває третя доба процесу розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золотого-4 Луганської області. У рамках цих заходів 21 український військовослужбовець перемістився на нові позиції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА