08:18 01.11.2019

На території військової частини в Києві за збут канабісу затриманий сержант-наркоторговець і його постачальник

1 хв читати
На території військової частини в Києві за збут канабісу затриманий сержант-наркоторговець і його постачальник

Військова прокуратура Київського гарнізону затримала сержанта-наркоторговця і його постачальника, повідомила прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону України.

"Сержант комендантської роти погорів на збуті марихуани на території військової частини в столиці. Зловмисника затримала військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з ГУ з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ і слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Київській області", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці ввечері в четвер задокументували факт збуту військовослужбовцям чотирьох пакетів наркотичної речовини за 1 тис. грн.

"Також 24 жовтня в межах контролю за вчиненням злочину проведено контрольовану закупівлю у торговця в погонах аналогічної партії, за що він також виручив 1 тис. грн", - повідомили в прес-службі відомства.

Під час обшуків у особи, яка поставляла наркотики військовослужбовцю на продаж, виявили "плантацію" кущів конопель в квартирі. Постачальника зілля також затримали.

Нині обом фігурантам готують повідомлення про підозру і клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА