10:15 01.11.2019

На Київщині правоохоронці ліквідували канал постачання канабісу до військової частини

1 хв читати
На Київщині правоохоронці ліквідували канал постачання канабісу до військової частини

Правоохоронці затримали 24-річного військовослужбовця Збройних сил України та 25-річного жителя Києва, які організували на території столиці вирощування канабісу та його збут на території військової частини, повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

"Киянин за місцем проживання вирощував, подрібнював та фасував. Подальший збут "ліг на плечі" контрактнику. Задокументували злочинну діяльність солдата на "гарячому", під час збуту, коли той приніс продати наркотичне зілля за місцем несення служби", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуку в квартирі, де вирощувався наркотик, співробітники поліції виявили обладнання для вирощування наркотику, прилади для фасування та гроші, за які купувалися наркотичні засоби.

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їм оголошено про підозру за чч.1 і 2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України , яка передбачає позбавлення волі на 4-8 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні веде слідче управління поліції Київської області під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону та під оперативним супроводом співробітників СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА