20:22 01.11.2019

Жителі Прилук другий день протестують, вимагаючи справедливого розслідування загибелі 14-річного школяра

2 хв читати
Жителі Прилук другий день протестують, вимагаючи справедливого розслідування загибелі 14-річного школяра

Другий день тривають протести жителів м. Прилуки Чернігівської області, які вийшли до стін міськвідділу поліції та вимагають справедливого розслідування загибелі 14-річного школяра Дениса Чаленка, тіло якого виявили поблизу залізничних колій 29 жовтня.

Як повідомляє ТСН каналу "1+1", кілька десятків жителів міста продовжують протестувати і ввечері в п'ятницю, вони запалили шини, не вірять в офіційну версію загибелі школяра.

Батьки загиблого і протестувальники впевнені, що хлопця жорстоко вбили - вони виявили сліди крові за кількасот метрів від місця, де було знайдено тіло школяра, що свідчить про побиття. Протестувальники заявляють, що поліція наполегливо не хоче помічати всі ці докази.

За інформацією каналу, в поліції протестувальникам заявили, що загибель унаслідок зіткнення з поїздом лише одна з версій, розглядатимуть й інші.

Водночас під тиском протестувальників тіло школяра перевезли до Києва, де проведуть судмедекспертизу. Крім того, поліція пообіцяла розглянути всі версії загибелі.

В обласному главку поліції ще в п'ятницю вранці заявили, що керівництво Нацполіції взяло під контроль розслідування факту загибелі неповнолітнього, нагадавши, що раніше обласна поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі 14-річного підлітка в Прилуках, тіло якого виявили 29 жовтня на залізничних коліях. Тоді слідчі одразу ж розпочали кримінальне провадження, кваліфікувавши подію як порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей.

"Нині керівництво Національної поліції України взяло під контроль хід розслідування цієї справи. У рамках кримінального провадження правоохоронці вживають заходів, необхідних для встановлення всіх обставин події. До роботи слідчо-оперативної групи залучені представники потерпілої сторони і засобів масової інформації", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також додали, що розслідування цієї події перебуває на особистому контролі голови Національної поліції України і проводитиметься максимально відкрито.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА