07:20 03.11.2019

У Миколаєві суд заарештував главу ОЗУ, затриманого напередодні, на два місяці без права внесення застави

1 хв читати
У Миколаєві суд заарештував главу ОЗУ, затриманого напередодні, на два місяці без права внесення застави

Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід для одного з чотирьох фігурантів кримінального провадження, підозрюваних в скоєнні низки тяжких злочинів, повідомляє прес-служба поліції в Миколаївській області.

"49-річному жителю Миколаєва обрано утримання під вартою терміном на 60 діб без можливості внесення застави", - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції в суботу.

Наразі судове засідання триває. Обирається запобіжний захід 25-річному підозрюваному.

Раніше повідомлялося, що в Миколаївській області співробітники поліції, СБУ, бійці загонів "КОРД" і "Альфа" провели спецоперацію із затримання чотирьох зловмисників, причетних до викрадення людей і їх побиття.

Зазначається, що зловмисники 25-ти, 41-го, 47-ми та 49-ти років били людей, тримали їх у заручниках, а також причетні до викрадення з території автостоянки, розташованої в смт Вознесенськ, вантажівки DAF з напівпричепом.

"Двоє з підозрюваних - раніше судимі жителі Миколаєва, ще двоє - жителі Вознесенська, які раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності", - зазначили в поліції.

За інформацією правоохоронців, очолював угруповання 49-річний житель Миколаєва, відомий в кримінальних колах. Зараз він підсудний в двох резонансних справах і відпущений судом під заставу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА