20:56 04.11.2019

Бойовика "ЛНР" засудили до восьми років позбавлення волі

1 хв читати
Бойовика "ЛНР" засудили до восьми років позбавлення волі

 

Київ. 4 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Бойовика терористичної організації "ЛНР", раніше затриманого контррозвідкою Служби безпеки України, було засуджено до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляє прес-центр СБУ, уродженець Дніпра приєднався до незаконних збройних формувань у травні 2014 року. Він отримав бойову і спеціальну підготовку під керівництвом російських інструкторів у тренувальному таборі в Бєлгороді, РФ. Після цього протягом п'яти років він брав участь у бойових діях проти української армії, зокрема в боях біля Зоринська, Перевальського, Сентянівки, Бахмутки, Жолобка, Сокольників та Дебальцевого.

Бойовика затримала контррозвідка спільно з військовослужбовцями ЗСУ в березні 2019 року. Він надав слідчим відомості про вчинення вбивств, тортур, розбійних нападів, грабежу і мародерства учасниками незаконних збройних формувань.

Лисичанський міський суд Луганської області визнав бойовика винним за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації). Вирок набув чинності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА