19:53 05.11.2019

Президент Мексики обговорить з Трампом співпрацю після вбивства мормонів на півночі країни

1 хв читати
Президент Мексики обговорить з Трампом співпрацю після вбивства мормонів на півночі країни

Мексиканський президент Андрес Мануель Лопес Обрадор у вівторок заявив, що має намір обговорити зі своїм американським колегою Дональдом Трампом можливість співпраці після нападу на групу мормонів в Мексиці, повідомляють іспаномовні ЗМІ.

"Я говоритиму з Трампом на тему співпраці", - сказав Лопес Обрадор. За його словами, він вдячний Трампу за пропозицію про допомогу, але необхідно "вивчити, якою саме може бути допомога", щоб вона "не порушувала нашого суверенітету".

Раніше у вівторок президент США запропонував Мексиці допомогу і закликав Мехіко до боротьби з наркокартелями, які підозрюються в організації нападу на мормонів. "Настав час для того, щоб Мексика за допомогою США почала війну з наркокартелями і стерла їх з лиця землі", - написав Трамп у Твіттері.

За словами американського лідера, наркокартелі стали "такими великими і могутніми, що іноді потрібна армія, щоб здобути перемогу над армією".

За останніми даними, дев'ять жінок і дітей загинули в результаті нападу на півночі Мексики. Всі вони були представниками американської громади мормонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА