15:23 06.11.2019

Зеленський представив нового голову Харківської ОДА Кучера, який пообіцяв не розмежовувати проблеми життя Харкова та області

2 хв читати
Зеленський представив нового голову Харківської ОДА Кучера, який пообіцяв не розмежовувати проблеми життя Харкова та області

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Олексія Кучера та подякував попередньому керівнику Юлії Світличній за роботу в непростому регіоні.

"Поки що вітаємо, а за результатами побачимо. Я хочу подякувати також пані Світличній за вашу роботу. У Харкові загалом непросто, я вдячний за вашу потужну роботу. Ви нікуди не дівайтеся, допомагайте якомога довше пану Олексію Кучеру", - сказав він у середу в Харкові після наради з проблемних питань діяльності ДК "Укроборонпром", представляючи нового голову Харківської ОДА.

Кучер зазначив, що йому дійсно довірили "складну область". "При цьому я налаштований на серйозну роботу. Усі пріоритетні завдання, які я ставитиму, буде озвучено трохи пізніше, коли буде проведено аудит. Ми будемо розуміти, що відбувалося, як відбувалося, і що далі робитимемо", - вказав він.

Новий голова Харківської ОДА окреслив три головні пріоритети: інвестиції, яким з його боку буде "зелене світло"; екологія та боротьба з корупцією.

Кучер наголосив, що Служба безпеки України "ні за ким (з інвесторів у Харківській області - ІФ) бігати не буде", і він у рамках своїх повноважень координуватиме роботу правоохоронних органів у регіоні, маючи досвід роботи адвокатом.

Президент Зеленський, зі свого боку, порадив Кучеру для того, щоб зрозуміти основні проблеми Харківської області, вийти на вулицю і почути, про що говорять люди.

Зокрема, президент вказав на проблему з ринком "Барабашово". "Потрібно зрозуміти, що там відбувається, яка там дорога має проходити, куди людей перевозять. Я так розумію, що там багато людей можуть просто втратити свою роботу. І я не знаю, правда чи ні, що з травня у людей на Харківщині немає гарячої води", - сказав він.

Кучер зазначив, що так "історично чомусь склалося, що є Харківська область, а є Харків, який наче окремий регіон".

"Харків не має особливого статусу. Тепер я відповідаю за тих людей, хто є в Харкові, де є великі проблеми, наскільки мені відомо, з опаленням. Сьогодні тепло, а скоро будуть морози. Це дуже серйозна проблема", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА