06:54 11.11.2019

У Києві побили ветерана АТО і його дружину, підозрювані затримані

2 хв читати
У Києві побили ветерана АТО і його дружину, підозрювані затримані

У Києві в ніч на неділю було скоєно жорстокий напад на ветерана АТО і його дружину, обидва знаходяться в комі, підозрювані затримані, розпочато кримінальне провадження, повідомили в прес-службі поліції Києва.

За інформацією волонтера Тетяни Руденької (Грубенюк), у неділю, 10 листопада, вночі в під'їзді власного будинку, на сходах між поверхами, знайшли побитими до напівсмерті ветерана АТО, колишнього бійця 90-го батальйону Ігоря Панова (позивний "Хан") і його дружину Оксану.

"Знайдені без свідомості з проломленою головою ... Обидва !!! Їх доставили до 17 лікарні. Терміново були проведені операції обом. При трепанації черепа у Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані трохи менше. Обидва знаходяться в комі і на апаратах штучної вентиляції", - написала волонтер на своїй сторінці в Фейсбук у неділю ввечері.

Зазначається, що дружина учасника АТО Оксана реагує на подразники. Її стан стабільно важкий, а чоловік перебуває в дуже критичному стані. "Лікарі не роблять жодних прогнозів", - підкреслила волонтер.

"Йому постійно вводять адреналін і препарат для вирівнювання тиску. Нічого, крім води, організм не сприймає ... у "Хана" крім зламаних кісток черепа, ще й сильні гематоми головного мозку", - додала Тетяна Руденька.

У поліції Києва заявили, що затримали підозрюваних у побитті подружжя. Ними виявилися син потерпілих і його друг.

"Ми встановили, що вчора ввечері між сином і матір'ю під час телефонної розмови виник конфлікт. Тому хлопець приїхав в будинок, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тому за жінку заступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, з яким і завдали подружжю тілесні ушкодження та втекли", - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов.

Правопорушників затримали в порядку ст.208 (затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України.

"Це - молоді люди, 1989 і 1990 народження. Вони надають свідчення слідчим", - додали в поліції.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА