07:26 11.11.2019

За минулу добу бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено четверо бійців ЗС України

2 хв читати
За минулу добу бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено четверо бійців ЗС України

Незаконні збройні формування 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, мінно-вибухові травми отримали четверо українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"10 листопада збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, зенітних установок, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно ... в результаті обстрілів, мінно-вибухові травми отримали четверо військовослужбовців об'єднаних сил. Пошкоджено автомобіль. Загрози життю наших захисників немає", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 7 обстрілів: двічі поблизу Новогнатівки - з протитанкового ракетного комплексу; два рази біля Красногорівки - з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Пісків - з мінометів калібру 82-мм; навколо Березової - зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік Лебединського - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 4 рази відкривали вогонь по українських позиціях: у Майорська і Південного - з зенітної установки ЗУ-23-2, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік Новотошківського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Луганського - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат не зафіксовано", - підкреслили в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА