11:51 11.11.2019

На Львівщині протестувальники у двох місцях перекрили трасу Київ-Чоп

1 хв читати

У Львівській області протестувальники у двох місцях перекрили трасу Київ-Чоп, повідомляє прес-служба облуправління патрульної поліції.

За даними прес-служби, близько 100 представників аграрного бізнесу безперервно ходять пішохідним переходом у селі Малі Підліски на трасі Київ-Чоп, протестуючи проти намірів уряду скасувати мораторій на продаж сільськогосподарських угідь.

"Пропускають транспорт із дітьми, нагромадження транспортних засобів значне. На стаціонарному посту патрульні направляють автомобілі в об'їзд", - йдеться в повідомленні.

Крім того, кілька десятків людей також безперервно ходять пішохідним переходом біля райцентру Стрий. За даними патрульної поліції, учасники акції протестують проти підвищення тарифів на воду.

Учасники акції пропускають спецтранспорт та автомобілі з дітьми, а також пропускають усі автомобілі з інтервалом у 10 хвилин.

Київ-Чоп – автомобільна дорога міжнародного значення. Проходить територією Київської, Житомирської, Рівненської, Львівської та Закарпатської областей.

Загальна протяжність — 821,5 км, із під'їздами — 846,2 км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА