19:24 11.11.2019

Бійця ЗСУ поранено внаслідок обстрілу бойовиків на Донбасі з початку доби

1 хв читати
Бійця ЗСУ поранено внаслідок обстрілу бойовиків на Донбасі з початку доби

Протягом доби понеділка, 11 листопада, бойовики сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого поранення дістав військовослужбовець Збройних сил України, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї... Впродовж поточної доби поранень внаслідок обстрілів зазнав один військовослужбовець об'єднаних сил", - йдеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook у понеділок.

Так, ідеться в інформації, чотири обстріли українських позицій бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": тричі біля Луганського - зі станкових протитанкових та автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік від Південного - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив три обстріли по позиціях об'єднаних сил: біля Гнутового - з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; неподалік н. п. Верхньоторецього - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; в районі н. п. Богданівки (за межами ділянки розведення) - зі стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА