07:32 13.11.2019

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

2 хв читати
Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"02 листопада озброєні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 9 обстрілів у Пісків - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, неподалік Верхньоторецького - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, у Славного, Березової і Красногорівки - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, двічі поблизу Мар'їнки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, у Тарамчука - з СПГ і підствольних гранатометів, неподалік Пищевика - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів у Хутора Вільного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Південного - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, двічі у Золотого (за межами дільниці розведення) - з СПГ і автоматичних гранатометів, поблизу Луганського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, у Троїцького - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У штабі ООС підкреслили, що з початку поточної доби бойовики один раз обстрілювали українські позиції. Неподалік Новотошківського ворог вів вогонь з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Втрат немає.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА