08:54 13.11.2019

Facebook ввів власну систему електронних платежів

1 хв читати
Facebook ввів власну систему електронних платежів

Компанія Facebook запустила систему електронних платежів Facebook Pay, яка діятиме в однойменній соцмережі, її месенджері, Instagram і  WhatsApp, йдеться в блозі компанії.

Сервіс стартував в США для Facebook і Мессенджера для оплати покупок в ігрових додатках і в окремих компаніях на Facebook Marketplace, покупки квитків на заходи, переведень між користувачами і збору пожертвувань. Згодом компанія планує розширити географію сервісу і дозволити його використання в Instagram і WhatsApp.

Запустити Facebook Pay можна через налаштування в додатку або на сайті соцмережі. Компанія рекомендує при цьому вибрати кращий метод оплати, щоб згодом не вводити щоразу все реквізити заново. Система підтримує більшість кредитних і дебетових карт і PayPal.

У Facebook нагадали, що користувачі здійснюють платежі через його додатки з 2007 року, а після запуску системи збору пожертвувань в 2015 році через цю платформу було зібрано більше $ 2 млрд. Система Facebook Pay спростить платежі, зробить їх більш доступними і гарантує їх безпеку і захист інформації, пов'язаної з банківськими картами і рахунками користувачів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА