20:51 13.11.2019

Суд продовжив на 2 місяці арешт екс-військовому Бельку, який погрожував підірвати міст Метро в Києві

1 хв читати
Суд продовжив на 2 місяці арешт екс-військовому Бельку, який погрожував підірвати міст Метро в Києві

Дніпровський районний суд. Києва продовжив на 2 місяці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою колишньому військовому Олексію Бельку, який погрожував підірвати київський міст Метро.

"Таке рішення на сьогоднішньому засіданні прийняв Дніпровський районний суд. Києва. Підозрюваний перебуває під вартою до 12 січня 2020 року", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва в середу.

Як повідомлялося, 18 вересня близько 16:00 невідомий чоловік зупинився в своєму автомобілі на мосту Метро в Києві і почав погрожувати підірвати міст. Чітких вимог чоловік не висував.

Особу чоловіка встановлено - Олексій Белько, уродженець селища Форос у Криму, брав участь в операції на сході України, має звання старшого сержанта, обіймав посаду начальника радіостанції радіоцентру польового вузла зв'язку військової частини А3628, розташованої в Броварах на Київщині. Його доставили в поліцію.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що затриманий перебував під дією наркотиків.

20 вересня Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід для колишнього військового Белька у вигляді утримання під вартою терміном на два місяці з можливістю внесення застави.

Суддя Юлія Іванина оголосила рішення суду, згідно з яким Бельку обрано запобіжне утримання під арештом строком до 60 діб з правом внесення застави розміром 288 тис. 150 грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА