07:41 14.11.2019

Facebook видаляє мільйони постів, що пропагують тероризм, містять порнографію і насильство

1 хв читати
Facebook видаляє мільйони постів, що пропагують тероризм, містять порнографію і насильство

Протягом 2019 року соціальна мережа Facebook видалила десятки мільйонів постів, які пропагували тероризм, суїцид, дитячу порнографію, насильство, а також які містили ненависницькі висловлювання та інформацію про наркоторгівлю, повідомляється в доповіді, поширеній цієї соцмережею в середу.

Повідомляється, що "в третьому кварталі 2019 року ми (Facebook - ІФ) видалили близько 11,6 млн одиниць інформації", що містить дитячу порнографію.

Також у третьому кварталі 2019 року було видалено "близько 4,4 млн одиниць контенту про наркоторгівлю" і "близько 2,3 млн одиниць контенту про продажі вогнепальної зброї".

Більше того, Facebook видаляє контент з демонстрацією і заохоченням самогубств. Так, за другий і третій квартал видалено близько 4,5 млн одиниць подібного контенту.

У соціальній мережі також видаляється більше 98% інформації, пов'язаної з пропагандою тероризму.

Крім того, Facebook контролює повідомлення соціальної мережі Instagram і також видаляє одиниці інформації, що суперечать політиці компанії.

Співробітники Facebook водночас визнають, що технології з контролю за контентом "недосконалі", і "помилки все ж можуть відбуватися".

У доповіді підкреслюється, що соцмережа "продовжуватиме інвестувати в автоматизовані методи боротьби з терористичним контентом", що "дозволить підвищити точність видалення контенту" і допоможе "одночасно захищати контент, в якому засуджується розпалювання ненависті".

Facebook також переглядає вилучену інформацію за допомогою автоматизованих систем, щоб уникнути помилок.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА