13:36 15.11.2019

Прокуратура протестує проти будівництва в Ірпені житлового будинку замість пологового будинку

1 хв читати

Замість будівництва пологового будинку в Ірпені (Київська область) почали зводити черговий багатоквартирний будинок. Прокуратура зажадала розірвання договору оренди земельної ділянки.

Як повідомила прес-служба прокуратури Київської області, після вивчення документації було встановлено, що на ділянці за адресою м. Ірпінь, вул. Чехова, 27 передбачено будівництво багатоквартирних житлових квартир сімейного типу з прибудованими нежитловими приміщеннями та закладами охорони здоров'я.

"Водночас умовами договору оренди земельної ділянки чітко визначено її цільове призначення - для будівництва та обслуговування хірургічного медичного комплексу зі спеціалізованою науковою та клінічною базою. Зокрема, передбачено, що орендар мав будувати там міський пологовий будинок із гінекологічним відділенням виключно з подальшою безоплатною передачею його в комунальну власність міста", – йдеться в повідомленні.

Ірпінське відділення Києво-Святошинської місцевої прокуратури подало до Господарського суду Київської області позовну заяву в інтересах держави про розірвання договору оренди земельної ділянки та договору про внесення змін до нього.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА