17:49 15.11.2019

Гончарук доручив терміново розпочати перевірку через вибухи в Балаклії, внаслідок яких загинули військові

2 хв читати
Гончарук доручив терміново розпочати перевірку через вибухи в Балаклії, внаслідок яких загинули військові

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук доручив розпочати термінову перевірку через вибухи на території Центральної артилерійської бази (Балаклія, Харківська область), внаслідок яких двоє військових саперів загинули, ще четверо військовослужбовців ЗСУ дістали поранень.

"Співчуття сім'ям двох загиблих військовослужбовців унаслідок надзвичайної ситуації в Балаклії. За фактами цієї трагедії доручаю терміново розпочати перевірку", - написав Гончарук на своїй сторінці у Twitter у п'ятницю.

Він зазначив, що місцевим жителям та об'єктам інфраструктури в м. Балаклії нічого не загрожує, а також що сховища боєприпасів у безпеці.

"Усім постраждалим унаслідок події надається невідкладна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 15 листопада у м. Балаклії Харківської області в районі артилерійських складів Міністерства оборони України під час проведення планових робіт з утилізації боєприпасів сталася позаштатна ситуація, внаслідок чого осколкового поранення дістав сапер, повідомляє Інформаційне агентство Міноборони в м. Харкові.

Пізніше в Генштабі України повідомили, що на території Центральної артилерійської бази (Балаклія, Харківська область) внаслідок вибухів двоє військових саперів загинули, ще четверо військовослужбовців ЗСУ перебувають у медичних закладах.

У Генштабі зазначили, що з 15:13 жодних нових вибухів на технічній території не зафіксовано.

"Військовослужбовці проводили на технічній території військової частини утилізацію встановленим порядком залишків боєприпасів та їхніх елементів, які не можна транспортувати, з урахуванням всіх заходів безпеки, у спеціально обладнаному для цього місці – котловані", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА