21:04 15.11.2019

Суд залишив у силі запобіжний захід заступнику мера Дніпра, підозрюваному у привласненні коштів на ремонт Нового мосту

2 хв читати
Суд залишив у силі запобіжний захід заступнику мера Дніпра, підозрюваному у привласненні коштів на ремонт Нового мосту

Дніпровський апеляційний суд сьогодні, 15 листопада, відмовив у зміні запобіжного заходу заступнику міського голови - директору департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Михайлу Лисенку, підозрюваному у привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів, виділених на ремонт Нового мосту в м. Дніпрі.

Як повідомляє прес-служба Дніпровського апеляційного суду в п'ятницю, колегія суддів розглянула апеляційну скаргу прокурора прокуратури Дніпропетровської області на рішення Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу, яким до Лисенка застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і визначено розмір застави в розмірі 602 тис. грн.

"Отже, заслухавши доводи сторін, колегія суддів ухвалила - у задоволенні апеляційної скарги прокурора відмовити і залишити рішення суду першої інстанції без змін. Тобто, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави в розмірі 300 прожиткових мінімумів щодо обвинуваченого Михайла Лисенка залишено без змін", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в середині вересня правоохоронці оголосили в розшук посадових осіб міської ради Дніпра, підозрюваних у привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів під час ремонту Нового (Центрального) мосту, інших фігурантів кримінального провадження було взято під варту.

13 вересня відбулися обшуки в приміщеннях Дніпровської міськради і ТОВ "Підприємство Маст-буд", що здійснювало ремонт мосту. Як повідомила тоді прес-служба облпрокуратури, встановлено коло підозрюваних: заступник мера, два начальники управлінь міськради, особа, яка здійснює технічний нагляд, а також засновник, директор і начальник дільниці підприємства-підрядника. Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 5 ст. 191 ККУ.

Заступника міського голови - директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Михайла Лисенка за рішенням суду було взято під варту з альтернативою внесення застави в 600 тис. грн.

Заступника мера раніше було оголошено в розшук. На підставі рішення слідчого судді Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу його затримали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

24 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Байден терміново підпише закон про надання допомоги Україні, щоб почати відправлення зброї та техніки цього тижня

Зеленський подякував Сенату США за схвалення життєво необхідної допомоги Україні

Сенат США підтримав закон про допомогу Україні

За 2023 рік в Україні зафіксовано 85 випадків сексуального насильства, пов'язаних із війною - звіт ООН

Війська РФ за минулий день понад 50 разів обстріляли Сумську область, поранено чотирьох жителів

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА