07:24 16.11.2019

ВАКС призначив цілодобовий домашній арешт співробітниці Офісу президента

1 хв читати
ВАКС призначив цілодобовий домашній арешт співробітниці Офісу президента

Очільниці одного з департаментів Офісу президента України призначили запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту і призначили носіння електронного браслета.

"Вищий антикорупційний суд застосував до керівниці одного з Головних департаментів Офісу Президента України запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Крім того, на підозрювану покладено низку процесуальних обов'язків, зокрема, носіння електронного браслета", - повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України.

У САП підкреслили, що питання оскарження заходів вирішиться після ознайомлення з повним текстом рішень суду.

Як повідомлялося, 12 листопада співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) спільно зі Спеціалізованою антикорупційної прокуратурою (САП) викрили та затримали за підозрою в одержанні неправомірної вигоди учасників, серед яких керівник Офісу президента, повідомила прес-служба НАБУ.

Зазначається, що особи затримані відповідно до ст.208 КПК України (Затримання уповноваженою посадовою особою). Здійснюються невідкладні слідчі дії, до яких залучені працівники СБУ.

Серед затриманих - голова одного з департаментів Офісу президента, її спільниця - колишня заступниця Міністра культури України, і інші учасники угруповання. Вони були затримані безпосередньо після отримання першої частини хабара розміром 150 тис. доларів.

Раніше повідомлялося, що, за інформацією низки ЗМІ, йдеться про директора департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Світлану Кондзелю, яку підозрюють у шахрайстві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА