07:06 17.11.2019

У Києві модернізують існуючий завод "Енергія"

1 хв читати
У Києві модернізують існуючий завод "Енергія"

У Києві планується модернізація існуючого сміттєспалювального заводу "Енергія", повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Київ має намір здійснити модернізацію існуючого сміттєспалювального заводу "Енергія", встановивши систему хімічного очищення димових газів. Також у столиці необхідно побудувати новий сучасний сміттєспалювальний завод. Таку пропозицію висловила громада Дарницького та Дніпровського районів під час громадських обговорень 16 листопада 2019.

"Завод "Енергія" побудований більше 30 років тому і з точки зору сучасних підходів потребує модернізації. Безперечно, в перспективі завод необхідно буде закривати, але йому потрібно забезпечити заміну у вигляді нового сучасного переробного комплексу, який би забезпечував виробництво теплової та електричної енергії за рахунок переробки сміття. Сьогодні у нас є короткострокові плани модернізації "Енергії", яка повинна працювати безпечно і ефективно до моменту закриття. А також, з огляду на пропозицію громадськості, ми готові почати проектування сучасного сміттєспалювального заводу за аналогією тих, котрі працюють в Європі і світі", - розповів заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА