07:20 17.11.2019

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув один український військовослужбовець

1 хв читати
Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув один український військовослужбовець

Незаконні збройні формування 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 16 листопада, озброєні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно. Зафіксована і вогнева активність ворожих снайперів ... в результаті обстрілу загинув один військовослужбовець об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в соцмережах Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 7 обстрілів: у Старогнатівки - з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів; поблизу Гнутового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі у Невельського - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів; у Павлополя - з мінометів калібру 82 мм, РПГ і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Майорськ, Луганське, Новолуганське, Попасна, Зайцеве, Кримське.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА