Події

На КПВВ в Станиці Луганській померла літня людина

При переході контрольного пункту в'їзду-виїзду біля Станиці Луганської Луганської області 17 листопада помер літній чоловік, повідомив представник уповноваженої Верховної Ради з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

"Чоловікові було 77 років, він переходив КПВВ в сторону тимчасово окупованої території Луганської області, за повідомленнями та інформації від медичних працівників, причиною смерті стали проблеми з серцем. Більш точний діагноз буде тільки завтра", - написав Лисянський на своїй сторінці в Фейсбук у неділю.

Він підкреслив, що Уповноважений Верховної Ради України Людмила Денісова неодноразово заявляла про необхідність присутності державної медичної допомоги на КПВВ Луганської та Донецької областей.

Лисянський також зазначив, що за дорученням омбудсмена України, особисто неодноразово виступав з питання наявності медичної допомоги на колегіях Донецької ОДА і виїзному засіданні уряду України.

"Присутність бригад швидкої допомоги на КПВВ забезпечить більш кваліфіковану і оперативну медичну допомогу людям", - додав він.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ