07:41 18.11.2019

Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат

2 хв читати
Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат

За минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед військовослужбовців Збройних сил України не зафіксовано, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"17 листопада, бойових втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в Фейсбук у понеділок вранці.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, а також ПТРК, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 9 обстрілів: поблизу Новомихайлівки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; біля Водяного, що на Приазов'ї - з мінометів калібру 82-мм; двічі у Красногорівки - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; два рази неподалік Лебединського - з СПГ, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; двічі навколо Авдіївки - з ручних і станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Павлополя - зі стрілецької зброї.

7 обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Кримського - з протитанкових ракетних комплексів; два рази у Луганського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Новолуганського - з ручних протитанкових, автоматичних і підствольних гранатометів і стрілецької зброї; у Троїцького - з СПГ і автоматичних гранатометів; поблизу Майського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації вогневої активності не проявляли. Втрат серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - підкреслили в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА