10:11 18.11.2019

Печерський райсуд Києва заарештував EUR32 млн на рахунках власника телеканалу "Прямий" Макеєнка, стверджує Портнов

1 хв читати
Печерський райсуд Києва заарештував EUR32 млн на рахунках власника телеканалу "Прямий" Макеєнка, стверджує Портнов

Печерський районний суд Києва наклав арешт на EUR32 млн на рахунках власника телеканалу "Прямий" Володимира Макеєнка в рамках розслідування у справі про можливі зловживання п'ятого президента України Петра Порошенка під час купівлі-продажу телеканалу, повідомляє екс-заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

"Друзі, інформую, що на підставі мого звернення до ДБР за фактом відмивання оточенням Порошенка злочинних доходів під час операції з продажу акцій телеканалу "Прямий" Печерський суд заарештував EUR32 млн на люксембурзьких рахунках підставного власника телеканалу Володимира Макеєнка та його офшорних компаній Makwell International SA, Cresendo International LTD і Oltenor Capital в EFG Bank", - написав Портнов у своєму Telegram-каналі в понеділок.

Як повідомлялося, 7 листопада Державне бюро розслідувань (ДБР) здійснило в житлі власника телеканалу "Прямий" обшук у рамках розслідування у справі про можливі зловживання п'ятого президента України Петра Порошенка під час купівлі-продажу телеканалу. Справу було відкрито за заявою екс-заступника глави Адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА