16:29 19.11.2019

Новий керівник "Укравтодору" анонсував звільнення у службах автодоріг

1 хв читати
Новий керівник "Укравтодору" анонсував звільнення у службах автодоріг

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") має намір звільнити керівників служб автомобільних доріг, які були задіяні у корупційних схемах, повідомив новий керівник "Укравтодору" Олександр Кубраков.

"У нас багато інформації. Ті, хто був задіяний у якихось схемах, краще йдіть самостійно", - сказав він на спільному з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та міністром інфраструктури Владиславом Криклієм брифінгу в Києві у вівторок.

Водночас прем'єр-міністр висловив думку про необхідність скорочення більшої частини керівників служб автодоріг.

"Я б ухвалював рішення дуже швидко. Особливо щодо осіб, про яких є інформація, що вони задіяні у схемах. І, навпаки, брав би людей порядних і тих, які довго працюють на державу... Якщо десь в областях або в центральному апараті є якісь групи впливу, рішуче від них позбавляйтеся", - сказав він Кубракову.

Як повідомлялося, Кабмін 15 листопада 2019 року призначив головою "Укравтодору" експерта IT-ринку та ринку мобільного зв'язку Офісу ефективного регулювання Кубракова.

Кубраков із 2014 року був радником мера Києва у IT сфері, обіймав посаду виконавчого директора асоціації "Інформаційні технології України", очолює сектор "IT і Телеком" в Офісі ефективного регулювання (BRDO).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА