20:57 19.11.2019

Зеленський обговорив з Маасом ситуацію на Донбасі і майбутню зустріч "нормандської четвірки"

1 хв читати
Зеленський обговорив з Маасом ситуацію на Донбасі і майбутню зустріч "нормандської четвірки"

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом, в ході якої сторони обговорили сучасний стан і перспективи розвитку українсько-німецьких відносин.

"Президент України висловив вдячність за послідовну підтримку з боку ФРН територіальної цілісності і суверенітету України, комплексну допомогу у впровадженні структурних реформ в нашій державі, сприяння ініціативам з відновлення пошкодженої війною інфраструктури Донбасу", - повідомляє у вівторок ввечері прес-служба глави держави.

Президент поінформував німецького чиновника про ситуацію з безпекою на Донбасі, а також висловив надію, що запланована на 9 грудня зустріч в нормандському форматі відкриє шлях до мирного врегулювання конфлікту.

"Також було обговорено ситуацію навколо прийняття в ФРН закону про імплементацію так званої газової директиви ЄС. Гайко Маас запевнив, що зміни німецького законодавства відповідають положенням директиви", - йдеться в інформації.

Обговорювалися також питання практичного співробітництва сторін у контексті реалізації курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА