07:39 21.11.2019

Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені семеро українських військових

2 хв читати
Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені семеро українських військових

За минулу добу незаконні збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого поранення отримали сім українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"20 листопада, поранення в результаті обстрілу отримали 7 військовослужбовців зі складу об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу в Фейсбук у четвер уранці.

Бойовики обстрілювали українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 4 обстріли: неподалік Березової - з гармат БМП-1 і великокаліберних кулеметів; поблизу Пищевика - з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; у Талаківки - з озброєння БМП-1, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік Мар'їнки - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 3 ворожих обстріли: поблизу Південного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Гладосового - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Новотошківського - зі стрілецької зброї.

"У той час, як Україна усіма можливими дипломатичними шляхами намагається досягти миру, російські окупанти цинічно порушують будь-які домовленості. Так, українська сторона, на одній з ділянок, учора двічі просила "Тиші" для надання допомоги пораненим. Збройні формування Російської Федерації давали на це згоду, але підступно продовжували вести вогонь по наших позиціях", - підкреслили в штабі.

З початку поточної доби бойовики вогневої активності не проявляли. Втрат не зафіксовано.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА